Jij kunt meer
dan je denkt
Activeer hier
je eigen
Special Forces


Jij kunt meer
dan je denkt
Scroll om de eerste stap te zetten
Shotbysud

Het online platform
waar jij met je

angsten
veerkracht
burn-out
bewustzijn
frustraties
focus
onzekerheden
mindset
doelen
stemming
aandacht
adaptiviteit

aan de slag gaat.De bouwstenen van
het online platform:

Bekijk
preview
Talks

Kijk en luister naar inspirerende gesprekken tussen Bas & Erik waarin zij hun kennis, inzichten en meer dan 40 jaar ervaring bij de Special Forces met jou delen.
Tutorials

We geven je duidelijke instructies waarmee jij vooruitgang kunt boeken in de richting van jouw doel. Heldere inzichten zetten je aan tot toepasbaar gedrag in de dagelijkse praktijk.
Bekijk
preview
Tools

Jij krijgt gereedschap in handen waarmee je direct zelf aan de slag kunt gaan om je eerste belangrijke stappen te zetten.
Bekijk
preview
Questions & Actions

Duidelijke antwoorden op veelgestelde vragen, gevolgd door concrete instructies waardoor jij meteen in actie kan komen.
Daarnaast de mogelijkheid om in live sessies direct vragen te stellen aan Bas en Erik.
Call to Action

Met onze visuele pushberichten zullen we kort op je huid zitten en je regelmatig gewetensvragen stellen met maar één doel: jou in actie krijgen!
Bekijk
preview

Ga met jezelf aan de slag


12 maanden commitment periode, want verandering kost tijd.
Na 11 maanden kan je op elk moment opzeggen met een opzegtermijn van 30 dagen.


Hoe voel jij je vandaag? Fijn?

60%
van de bezoekers
voelt zich net zo als jij.

Gelukkig leer je op ons platform
hoe je jouw stemming reguleert!
60%
van de bezoekers voelt zich net zo fijn als jij!

Wil je meer weten over hoe je je stemming positief kunt beïnvloeden? Leer het op ons platform.
Moodmentor
Moodmentor

Onze visie

Door de mentale kracht
van zo veel mogelijk
mensen te vergroten, versterken we de veerkracht en het welzijn van de samenleving.

Onze missie

Wij leren mensen om aandachtiger, autonomer en adaptiever te worden.

Aandachtig
Autonoom
Adaptief
We leren je om bewuster te worden van je waarnemingen en percepties, je fysieke en mentale vermogens, zodat je deze bewuster vóór je kan laten werken, in plaats van tegen je!
We leren je dat alleen jíj́ betekenis geeft aan jouw ervaringen. Het zijn jouw handen aan het stuur en je maakt je eigen weloverwogen keuzes in de richting van jouw ideaal, zonder daarbij de ander uit het oog te verliezen.
Hoe meer er verandert, hoe noodzakelijker het is dat je jezelf kunt aanpassen. Wat hier allemaal voor nodig is, zit al in je. Wij leveren de inzichten en de tools, jij haalt het eruit!
Aandachtig
We leren je om bewuster te worden van je waarnemingen en percepties, je fysieke en mentale vermogens, zodat je deze bewuster vóór je kan laten werken, in plaats van tegen je!
Autonoom
We leren je dat alleen jíj́ betekenis geeft aan jouw ervaringen. Het zijn jouw handen aan het stuur en je maakt je eigen weloverwogen keuzes in de richting van jouw ideaal, zonder daarbij de ander uit het oog te verliezen.
Adaptief
Hoe meer er verandert, hoe noodzakelijker het is dat je jezelf kunt aanpassen. Wat hier allemaal voor nodig is, zit al in je. Wij leveren de inzichten en de tools, jij haalt het eruit!

Word ook lid

Kies het abonnement
dat bij je past

€10,-
Maand
Betaal per jaar en
krijg 15% korting
€100,-
Jaar
Gids & Geweten
Wij zijn hulpvaardig en confronterend tegelijk. Tough love zoals dat heet. We geven je nieuwe inzichten en zeggen dingen die je soms diep van binnen eigenlijk al lang voelt.
Art & Science
De ervaring van Special Forces gecombineerd met relevante, toepasbare kennis uit de (neuro)psychologie, filosofie en moderne wetenschappen.
On Demand
Jij kiest waar, wanneer en hoe vaak.
 • "Heldere korte video’s waarbij probleem en mogelijke oplossing centraal staan. Eindelijk iets waarvan je iets opsteekt zodra je het hebt gezien." Edwin
 • "Glashelder en zo toe te passen in de praktijk." Sander
 • "Bijzondere ervaring om met hun professionaliteit jezelf eens onder de loep te nemen waar je stond, waar je nu staat en waar je naar toe wilt." Arjen
 • "SFTJO is een kennisplatform van de buitencategorie die mensen een uniek en krachtig handvat biedt om de beste versie van zichzelf te kunnen zijn." Jim
 • "Het is direct vanaf de inlog spannend, interessant en direct praktisch toepasbaar." Anoniem
 • "Wat een fijne inzichtgevende psychotherapie. Je kunt je in je eigen tempo ontwikkelen en het platform onthoudt waar je bent gebleven." Rowan

Hoeveel energie heb jij vandaag?

60%
van de bezoekers zit
net als jij
laag in hun energie.

We leren je graag hoe je invloed kunt uitoefenen op jouw energieniveau!
3%
van de bezoekers heeft net als jij een hoog energieniveau.

Je hebt in ieder geval genoeg
energie om direct te beginnen!
Moodmentor
Moodmentor

Veelgestelde vragen

 • Wat is het online platform?
  Het online platform is een persoonlijke digitale omgeving waarop Bas en Erik hun complete gedachtegoed delen. Denk aan onderwerpen als: Bewustzijn & Mindset, Moed & Discipline, maar ook gedachtencontrole, stemmingsregulatie en doelenmanagement zijn zomaar een paar voorbeelden uit het repertoire. Het platform inspireert, leert en zet je daadwerkelijk aan tot actie zodat jij zo snel mogelijk daadwerkelijk voelbare vooruitgang zult boeken en meer welzijn gaat ervaren. Ook geeft het antwoord op vragen die door veel gebruikers gesteld worden omdat ze veel voorkomen in de huidige samenleving.
 • Hoe krijg ik toegang?
  Heel simpel! Door op de button word lid te klikken, kom je op onze betaalpagina waar je de bekende gegevens in kunt vullen zoals je dat bij iedere aankoop gewend bent. Daarna krijg je een bevestigingsmail en de uiteindelijke link naar het platform. Binnen 5 minuten ben je up and running!
 • Is SFTJO een onderdeel van Videoland?
  Het korte antwoord: Nee. SFTJO is volledig onafhankelijk en vaart een eigen koers. Het is wel zo dat de kennis en inspiratie die je tijdens het programma Special Forces Vips van ons hebt gezien en de onderwerpen die hiermee samenhangen, op het platform veel uitgebreider uitgelegd en toegelicht worden.
 • Moet ik een sportoutfit bestellen?
  De betere vraag zou zijn: wil jij een sportoutfit bestellen omdat jij ervan overtuigd bent dat bewegen in het algemeen goed voor je is en onderdeel uitmaakt van het doel dat jij nastreeft? In dat geval “moet” je het eigenlijk van jezelf. Van ons moet je in ieder geval niets. Wij geven hooguit aan wat werkt en wat niet.
 • Kan ik direct met Erik en Bas sparren?
  Bas en Erik zouden niets liever willen en juist omdat dit onmogelijk is vanwege de enorme hoeveelheid aanvragen, hebben ze dit platform ontwikkeld waarin ze eigenlijk veel meer vertellen dan dat ze ooit in een 1 op 1 zouden kunnen doen. Door het jaar heen zullen ze wel zo nu en dan een 1 op 1 gesprek verloten. Daarnaast is er de mogelijkheid om je vragen op het platform aan Bas en Erik te stellen. In online livesessies die speciaal voor de leden worden georganiseerd, staan ze hier uitgebreid bij stil.
 • Kan ik dit platform ook voor een organisatie gebruiken?
  Ja dat kan zeker! Het gebruik van het platform zal de vitaliteit, productiviteit en duurzame inzetbaarheid van de medewerkers vergroten. Voor meer informatie klik hier
 • Ik ben mijn wachtwoord vergeten? Waar kan ik deze aanvragen?
  Op het loginscherm klik op Wachtwoord vergeten Lukt dit niet, neem dan contact op met support@sftjo.nl
Staat je vraag er niet bij? Klik hier

Hoeveel tijd heb jij
nodig om de knoop
door te hakken?

00:00
Special Forces Tussen je Oren
in jouw organisatie?

Klik hier voor de mogelijkheden

Houd ons tussen je oren