Heb je een waardebon? Klik hier om je code in te vullen

Factuurgegevens

Je bestelling

ProductSubtotaal
Cadeaukaart  × 1  100,00
Subtotaal 100,00
Totaal 100,00 (inclusief  17,36 BTW)
 • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in ons privacybeleid.

Er is tijd nodig om blijvende vooruitgang te boeken en alles goed tot je door te laten dringen. Doen, doen, doen, nieuwe gewoontes. Daar is mindset, moed en discipline voor nodig. Merk je binnen twee weken dat je nog niet klaar bent om door te zetten? Stuur dan een mail naar afmelden@sftjo.nl met de tekst ‘ik geef op’ en we schrijven je zo snel mogelijk uit.

Veelgestelde vragen

 • Wat is het online platform?

  Het online platform is een persoonlijke digitale omgeving waarop Bas en Erik hun complete gedachtegoed delen. Denk aan onderwerpen als: Bewustzijn & Mindset, Moed & Discipline, maar ook gedachtencontrole, stemmingsregulatie en doelenmanagement zijn zomaar een paar voorbeelden uit het repertoire. Het platform inspireert, instrueert en zet je daadwerkelijk aan tot actie zodat jij zo snel mogelijk voelbare vooruitgang zult boeken en meer welzijn gaat ervaren. Ook geeft het antwoord op vragen die door gebruikers gesteld worden omdat ze veel voorkomen in de huidige samenleving.

 • Hoe krijg ik toegang?

  Heel simpel! Door op de button “word lid” te klikken, kom je op onze betaalpagina waar je jouw gegevens in kunt vullen zoals je dat bij iedere aankoop gewend bent. Daarna krijg je een bevestigingsmail en de uiteindelijke link naar het platform. Binnen 5 minuten ben je up and running!

 • Is SFTJO een onderdeel van Videoland?

  Het korte antwoord: Nee. SFTJO is volledig onafhankelijk en vaart een eigen koers. Het is wel zo dat de kennis en inspiratie die je tijdens het programma Special Forces Vips van ons hebt gezien en de onderwerpen die hiermee samenhangen, op het platform veel uitgebreider uitgelegd en toegelicht worden.

 • Moet ik een sportoutfit bestellen?

  De betere vraag zou zijn: wil jij een sportoutfit bestellen omdat jij ervan overtuigd bent dat bewegen in het algemeen goed voor je is en onderdeel uitmaakt van het doel dat jij nastreeft? In dat geval “moet” je het eigenlijk van jezelf. Van ons moet je in ieder geval niets. Wij geven hooguit aan wat werkt en wat niet.

 • Kan ik direct met Erik en Bas sparren?

  Bas en Erik zouden niets liever willen en juist omdat dit onmogelijk is vanwege de enorme hoeveelheid aanvragen, hebben ze dit platform ontwikkeld waarin ze eigenlijk veel meer vertellen dan dat ze ooit in een 1 op 1 zouden kunnen doen. We gaan wel, speciaal voor onze leden, live zoomcalls met Bas & Erik organiseren. Hierin zullen we uitgebreid stilstaan bij de vragen die leven bij de leden en gesteld zijn via het platform. Uiteraard maken we ruim op tijd bekend op het platform wanneer we dat gaan doen.

 • Kan ik dit platform ook voor een organisatie gebruiken?

  Ja dat kan zeker! Het gebruik van het platform zal de vitaliteit, productiviteit en duurzame inzetbaarheid van de medewerkers vergroten. Dit kan variëren van het geven van een cadeaubon in welke vorm dan ook tot het implementeren binnen bestaande HR-systemen en regelingen binnen de organisatie. Klik hier om daarover contact met ons op te nemen.

 • Hoe kan ik mijn wachtwoord voor het SFTJO Platform resetten?

  Om je wachtwoord opnieuw in te stellen, ga je naar de inlogpagina van het SFTJO platform en klik je op 'Wachtwoord (opnieuw) instellen'. Hiermee wordt er automatisch een link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord naar je gestuurd, deze verloopt na 14 dagen. Lukt dit niet, neem dan contact op met support@sftjo.nl.

Houd ons tussen je oren